Home

Toverlint digitaal

Toverlint, filmclub Gouda, biedt gratis deelname aan van hun “Toverlint digitaal” avonden. Als proef start deze mogelijkheid in september 2021. Filmers die geen lid zijn van onze filmclub zijn welkom om hierop in te schrijven.

Toverlint digitaal is een podium voor alle filmers, die via Zoom de eerste versie van hun eigen film willen laten zien. Enthousiaste leden van Toverlint reageren op de ingezonden films en geven advies en filmtips. Een open podium dus, inclusief kennismaking met andere niet-professionele filmers, die graag over films praten.

Durf je dat aan? Wil je je film vertonen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook staat er dit najaar een gastspreker op het programma, die tijdens een ZOOM-bijeenkomst meer zal vertellen over een filmonderwerp. Ook die avond wordt gratis aangeboden. De open ZOOM-avonden worden éénmaal per maand op een dinsdagavond gehouden en starten vanaf 20:00 uur. Verdere informatie en de link volgen na aanmelding.

Voor nadere informatie kun je terecht bij Arie Heerkens, die namens Toverlint het contact met de digitale-leden zal verzorgen.

Zie verder www.toverlint.nl.