Home

Gouds Film Festival

Logo GFF

Jouw film op het Gouds Film Festival?

Zoek je een podium voor je korte film of documentaire? Wil je je werk graag laten beoordelen door een groep professionals of ben je benieuwd hoe het publiek erop reageert? Stuur je film dan uiterlijk dinsdag 30 april 2024 naar het Gouds Film Festival (GFF). Wie weet ga jij naar huis met de felbegeerde GFF-award 2024 ‒ uitgereikt door niemand minder dan Dirk Zekveld, genomineerd voor de Gouden Loeki met zijn filmpje voor KWF & Happy Horizon, ‘Voor het leven’!

Jong Talent of Beste Filmmaker?

Het Gouds Film Festival is hét podium voor korte films en documentaires. Uitsluitend films die zonder commerciële doeleinden zijn gemaakt, kunnen worden ingestuurd. Dat houdt in dat geen van de meewerkende cast- en crewleden enige financiële beloning heeft ontvangen buiten een reis- en/of onkostenvergoeding om.

Je kunt inzenden in twee categorieën: Jong Talent (t/m 23 jaar) en Beste Filmmaker (24 jaar en ouder). Je film mag maximaal 20 minuten duren (inclusief de titel en de aftiteling). Het genre is vrij: fictie, docu, animatie, alles mag.

Jury en awards

De organisatie selecteert de films die worden vertoond op zondag 9 juni 2024. De vakjury beoordeelt de geselecteerde films om te komen tot een winnaar in elke categorie. Natuurlijk is er ook weer een publieksprijs en kun jij meestemmen wie daarmee naar huis gaat. Verder wordt er een award uitgereikt voor de beste trailer.

Het festival

Het festival wordt gehouden in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda, waar je de hele dag wordt ondergedompeld in de beste korte films en documentaires. Ontmoet jonge en ervaren makers, volg een masterclass en doe mee aan een workshop!

Inzenden? Meld je film dan van tevoren aan. Check de voorwaarden en lees meer over het festival op www.goudsfilmfestival.nl.

Veel succes!