NOVA ZH'12

Log hier in.

vr22102021

Back Home Nieuws van ZH '12 Filmtraining stap 4

Filmtraining stap 4

Image

Eindelijk is het zover dat de fysieke filmtraining stap 4 ‘HET GEHEIM ONTRAFELD’ door Henk gegeven kan worden. Deze stap kon vanwege de noodzakelijke communicatie die deze module vereist, niet online gegeven worden.

De module ‘HET GEHEIM ONTRAFELD’ fileert haarscherp het geheim van de goede film. Onderwerpen zijn o.a. de functionele camera, het spanningsveld tussen informatie- en aandachtlijn,  filmgenres, het lagenmodel.

Deelnemers mogen ook zelf korte films voor analyse meebrengen.

1. Waar en wanneer

De trainingen zijn op de zaterdagen 9 en 16 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in het Luxortheater van der Horststraat 29 3141TH in Maassluis.

2. Inschrijven

Het aantal deelnemers is beperkt!

Schrijf je daarom snel in door in te loggen op de website van ZH'12. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 2 oktober. Pas na betaling van inschrijfkosten ben je definitief ingeschreven.

De kosten zijn € 35 per deelnemer. Je dient zelf te zorgen voor een lunch.

Er is een pauze tussen 12.30 en 13.30 uur. De kosten voor koffie, thee of frisdrank zijn voor jezelf.

Deelnemers moeten eerder aan stap 2 ‘DE CREATIEVE CAMERA’ en stap 3 ‘BEELDEXPRESSIE’ hebben meegedaan. De training sluit aan op de vaardigheden die je nu al hebt.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

3. Vervolgmodules

Het vervolg van deze module vind je in ‘LEREN KIJKEN’ (stap 5). Deze module leert je door naar films van anderen te kijken, zelf je kennis te vergroten. Hoe vertelt de camera het verhaal in een film en vanuit welk vertelperspectief gebeurt dit. Hoe vertelt de film het verhaal en hoe is het spel met de kijker.

 

Nadere informatie over laatstgenoemde training volgt.