NOVA ZH'12

Log hier in.

di23102018

Back Home ZH '12 festivals Themafestival 2018

Themafestival 2018

Let op: de begintijd is 19:00 uur.

De inschrijving is verlengd tot en met 20 oktober.

Als de Zeven je lief is maak dan een korte film over het thema Zeven, in de ruimste zin van het woord (of getal).
 
De nadruk ligt op kort maar de praktijk leert dat, als je als filmmaker gedwongen wordt je boodschap in maximaal 10 minuten te vertellen, je het gezegde "Een beeld zegt meer dan 1000 woorden", daadwerkelijk gaat toepassen.
 
Je bent natuurlijk fris aan de slag gegaan maar heb je nog een maaksel liggen van maximaal twee jaar oud dat met misschien wat aanpassingen in het thema past, dan mag dat ook.
 
Schrijf je meteen in want we moeten sluiten zodra de maximale projectietijd is bereikt. Aanmelden met opgaaf van het aantal minuten kan tot en met 20 oktober door invulling van het inschrijfformulier dat verschijnt op deze website na inloggen.
 
Zorg dat je film begint met 10 seconden zwart zodat we geen beeldje zullen missen. Opsturen van maximaal 1 film per lid kan tot uiterlijk 20 oktober maar kom zelf ook mee want alleen dan zullen we je film vertonen. Het liefst als MP4 met WeTransfer of Smash of anders als enige film op een USB-stick.
 
Neem vooral vrienden en kennissen mee naar de vertoning ook al is de zaaljury natuurlijk niet partijdig! Het wordt daarom vooral een hele gezellige zaterdagavond daar bij de HAF op 27 oktober!
 
Log eerst in voordat je je film aan gaat melden.

 

 

  • Reglement